ЗА MARIGOT – ИРЛАНДИЯ

Marigot Ирландия е учредена през 1993 г. и е член на Marigot Group – Мрежата за натурални продукти.

Цел

Marigot Ireland Ltd се посвещава на разработката, производството и маркетинга на морски минерални хранителни добавки за подобряване качеството на живот.

Партньори при изследванията на Marigot Group са десетки международни институти, в това число:

 • Ashtown Food Research Centre, Dublin, Ireland
 • Independent Sensory Services, Cork, Ireland
 • Nizo Food Research, Ede, The Netherlands
 • Dublin City University, Ireland
 • Minnesota Applied Research Center, USA
 • Leatherhead Food Research, U.K.

ЗА ХЕРБАМЕДИКА ЕООД

Хербамедика е създадена през 1994. Още със създаването си компанията залага на водещия си девиз – “Грижата за здравето чрез изцяло натурални средства”. Хербамедика е една от водещите в България компании за производството на натурални продукти: билкови и пробиотични продукти, натурални напитки.

Серията от над 100 продукта е предназначена за лечение и профилактика на различни заболявания. Обхванати са основните органни и системни нарушения, с оглед качествено изцяло натурално лечение и спазвайки основният холистичен подход за лечение от корена на заболяването.  Базирайки се на изобилието от билки, традиции в билколечението и любовта към прородата, продуктите от гамата на Хербамедика са с непрекъснато растяща репутация сред лекари, професионални терапевти и фармацевти.

Стремежът на Хербамедика е в поддържане на най-високо качество на производство: използването на натурални суровини от сертифицирани производители, системен контрол на всеки етап от производство и внедряване на най-модерни методики за третиране на натуралните съставки с цел повишаване на тяхната ефективност.


Продукти

 • Coxamin

  COXAMIN e уникален продукт, съдържащ калций, изцяло на растителна основа. Произвежда се от калцифицирани Червени водорасли – Литотамнион калкареум.

 • Coxamin D

  COXAMIN D е разработен на базата на COXAMIN, обогатен с 5 μg Витамин D3/на 1 таблета.
  Този витамин е отговорен за доставянето на важните за костите – калций и фосфор.

 • Coxamin Kinder

  COXAMIN KINDER е уникален биоактивен мултиминерален комплекс, с формула свободна от лактоза и фосфати. Не съдържа пестициди, консерванти, оцветители, овкусители и аромати.

 • Coxamin Magne

  COXAMIN MAGNE e уникален продукт, съдържащ 74 микроелемента и минерала, изцяло на растителна основа. Произвежда се от калцифицирани Червени водорасли – Lithothamnion Calcareum.

 • Coxamin K

  COXAMIN К е хранителна добавка, съдържаща високо усвоим калций, получен от калцифицирани червени водорасли Lithothamnion Calcareum и максимални количества натурални витамин K2 и витамин D3. Две таблети COXAMIN K съдържат: Калций (Ca++) - 720 mg, Витамин D3 - 10 µg, Витамин К2 – 100 µg и други естествено налични общо 74 микроелемента и минерала. Други съставки: емулгатор - магнезиев стеарат,

Хербамедика е добре позната и на международните пазари. Продуктите се продават чрез партньорски компании в Канада, САЩ, Чехия и Македония.

Хербамедика развива собствена клинична мрежа, предлагайки на пациентите в цялата страна алтернативни методи за диагностика и терапия: ирисова диагностика, фитотетрапия, озонова терапия и колон-хидротерапия.

В началото на 2007 година  Хербамедика разшири продуктовата си гама със серията “Forte”. Това са продукти произведени по изцяло новаторска технология, чрез която суровините са подложени на предварителна двойна екстракция, с цел максимално извличане на биологично-активните вещества от лечебните растения. Серията “Forte” показва новата посока в развитието на компанията – производство на концентрирани и максимално ефективни продукти.

Следвайки европейските норми за качество на храните и услугите, от 2006 година Хербамедика внедри системата за контролна качеството HACCP.

Днес, когато имаме твърде малко време и твърде много удобства, на преден план изникват неща, с които не трябва да се правят компромиси – собственото и семейното здраве.

Хербамедика е вашият партньор в грижата за здравето, чрез изцяло натурални средства.